THE ULTIMATE GUIDE TO بیماری سلیاک و جو

The Ultimate Guide To بیماری سلیاک و جو

The Ultimate Guide To بیماری سلیاک و جو

Blog Article

این حالت می تواند منجر به ایجاد تعدادی از مشکلات سلامتی شود.

بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد می‌شود. بیماری سلیاک به نام‌های اسپرو، اسپروی غیر حاره‌ای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده می‌شود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد ماده‌ای سمی می‌شود که پرزهای روده را از بین می‌برد. پرزهای روده، برآمدگی‌های انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.

قرار گرفتن در معرض مکرر به تدریج به روده کوچک آسیب می رساند که می تواند منجر به مشکلاتی در جذب مواد معدنی و مواد مغذی از غذا شود.

بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان؛ علائم، روش تشخیص و درمان

اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک طول عمر طبیعی خواهند داشت، مشروط بر اینکه بتوانند با رعایت یک رژیم غذایی بدون گلوتن مادام العمر، این بیماری را مدیریت کنند.

با این حال، رعایت برخی نکات می تواند از بروز عوارض جدی و بیماری سلیاک در کودکان تشدید علائم بکاهد که عبارتند از:

نمونه برداری از روده: در این روش پزشک متخصص از روده کوچک نمونه برداری می‌کند تا شدت آسیب به آن مشخص شود.

هر چقدر هم که این حالت نگران کننده به نظر می رسد، معنی آن این است که مدفوع نسبت به مدفوع دیگری که غرق می شوند، چگالی کمتری دارد.

معمولا سلیاک در کودکان در سنین ۲ تا ۳ سالگی تشخیص داده می‌شود. اما چگونه تشخیص دهیم که کودک ما مبتلا به سلیاک است؟

بیلی روبین در صفرا با صفرا مخلوط شده و از آن جا به طرف روده حرکت می کند. این ماده در روده توسط باکتری های تجزیه شده و توسط مدفوع و ادرار دفع می شود. علل مشاهده مدفوع زرد چیست؟

رژیم غذایی فاقد گلوتن به نوزادان و کودکان مبتلا به سلیاک کمک می‌کند تا رشد طبیعی خود را بازیابند و افزایش وزن را از سر بگیرند.

ترند زیبا و پر سر و صدای دنیای گوشواره‌ها رو از دست نده

اما مدفوع زرد که گاهی اوقات مدفوع کم رنگ نیز نامیده می شود، می تواند نشان دهنده وجود مشکلات بهداشتی و سلامتی باشد. این مشکلات عبارتند از: اختلالات کبد و کیسه صفرا

هم یبوست مزمن و هم اسهال مزمن می توانند نشانه ای از شرایط جدی تری باشند. باز هم، اولین نشانه هر یک از اینها نباید باعث نگرانی فوری باشد، اما مراقب آن باشید و ببینید که آیا بیش از چند روز طول می کشد یا خیر.

Report this page